whatsapp hesabı nasıl silinir

Sosyal Medya

Whatsapp Hesabı Nasıl Silinir? Tüm Telefonlarda

4 Mar , 2017  

Çok yorulduğunuzda veya artık whatsapp kullanmama kararı aldığınız oldu ve gruplardan çıktığınız halde tekrar geri mi aldılar. Bunun için whatsapp’ı silmek için bu yazıyı okuyor olmasın. Merak etme kolaylıkla whatsapp hesabı nasıl silinir halledeceksin.

Öncelikle telefonundan whatsapp uygulamasını silmek ile whatsapp’tan kendini silemezsin. Uygulamayı silsen bile tekrar kurduğunda mesajlar, gruplar ve kişiler geri yüklenecektir.

Eğer whatsapp hesabını kısa bir süreliğine kullanmak istemiyor ve tekrar kullanmak istediğinde gruplarım ve mesajlarım dursun derseniz. Telefonunuzdaki whatsapp hesabını silmeniz yeterlidir.

Ama ben tüm gruplardan sıkıldım ne yaparsam yapayım tekrar gruplara alıyorlar bu yüzden whatsapp hesabı nasıl silinir öğrenmek istiyorum derseniz. Adımları takip etmen yeterli olacaktır.

Whatsapp Hesabı Nasıl Silinir

1-) Whatsapp hesabında Ayarlar kısmını açınız.

  • İOS işletim sistemli telefonlarda ana ekranın sağ alt köşesindedir.
  • Android tabanlı telefonlarda Ayarlar için üç nokta üst üste işaretine dokunun.
  • Windows Phone telefonlarda Ayarlar için daha fazla(yatay 3 nokta) işaretine dokunun.
  • BlackBerry telefonlar için sağ üst köşeden dişli çark simgesine dokunun.

2-) Buradan Hesap seçeneğini seçiniz.

3-) Açılan ekranda Hesabımı Sil ögesine dokunun.

4-) Telefon numaranızı girin ve Hesabımı Sil dokunun.

 

iPhone, Android, Windows Phone veya diğer akıllı telefonlarda Whatsapp kullanıyorsan bu işlem whatsapp hesabını kalıcı olarak silecektir. Yine önceden telefonda mesaj yedekleri varda bunlarda kalıcı olarak silinecektir.

Eğer tekrar whatsapp kullanmak istersen bu işlemden sonra kurarsan eskiye dair hiçbir grup, mesaj olamayacaktır.

 Kısaca;

  • Hesabınız whatsapp’tan silinir.
  • Whatsapp Favoriler listelerinden silineceksiniz.
  • Katılmış olduğunuz tüm whatsapp gruplarından silineceksiniz.
  • Bir grupta yöneticiyseniz başka bir kişiye yöneticilik verilir.
  • Telefonda bulunan tüm mesaj geçmişi ve yedekler silinecektir.


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir