iphone rehber silme, iphone kişi silme

Telefon

iPhone Rehber Silme Nasıl Yapılır? iPhone Kişiler Nasıl Silinir?

8 Mar , 2017  

Herhangi Bir İphone’da Rehberdeki Kişiler Nasıl Silinir?

iPhone telefonunuzda rehberinizden, iCloud hesabınızdan kişileri nasıl sileceğinizi bu yazıyı okuyup öğrenebilirsiniz. iPhone rehber silme işlemlerini adım adım takip ederek halledebilirsiniz.

 

[vurgu color=”#dd3333″]1-) iPhone’daki Rehber Uygulamasından Kişiler Nasıl Kaldırılır[/vurgu]

iPhone’daki rehber uygulamasını açınız. Veya uygulamalar kısmından rehber uygulamasına dokunarak telefonunuza kayıtlı kişilere erişebilirsiniz.

Çıkan kişilerden silmek istediğiniz kişinin adına dokunun. Rehberiniz uzunsa arama çubuğundan ismini aratabilirsiniz.

Silmek istediğiniz kişinin sayfası açıldığında sağ üst köşesinde silmeniz için buradaki düzenle tuşuna dokunun.

Açılan ekranda en altta Kişiyi Sil diyerek kişiyi rehberimizden silebilirsiniz.

Bu işlemden sonra kişi rehberimizden silinir.

  : Bu işlem ile iCloud hesabınıza bağlı tüm iletişim cihazları üzerinden kişi silinir.

 

Bu işlemden sonra birde icloud hesabınız ile senkronizasyon olan rehber yedeğimiz var mı? Varsa bunu da senkronizasyonunu kaldıralım.

[vurgu color=”#dd3333″]2-) iCloud üzerindeki iPhone Rehber Silme Nasıl Yapılır?[/vurgu]

İlk önce iPhone telefonumuzdan ayarlar kısmına dokunun.

Buradan iCloud sekmesine dokunun.

Eğer burda rehber kısmı yeşil yanıyorsa kişiler iCloud hesabınıza yedekleniyor demektir. Bunun için buradaki işaretçiyi kaydırın ekranın grimsi bir renk alması gerekiyor. Eğer burası zaten kapalı ise rehberiniz iCloud hesabınızla senkronize edilmiyor demektir. Adımlara devam etmenize gerek yok bunun için. Eğer açıkça işaretçiyi kaydırdıktan sonra adımlara devam edin.

Sonra sizden kişileri iPhone’dan silmeniz için soracaktır.

Buradan iPhone’umdan Sil dokunun. Bu kısmı işaretledikten sonra iCloud hesabınızdan kişiler silinecektir.


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir